RESPONSIVT WEB DESIGN

Responsivt web design vil sige, at en hjemmeside vises fornuftigt og læsbart på både en PC, en Tablet og en Smartphone. Design tilpasser sig størrelsen på skærmen som hjemmesiden vises på.

Hvis du på en Smartphone prøver at se en hjemmeside som ikke er responsiv, vil du skulle scrolle både lodret og vandret og er nødt til at forstørre og formindske indholdet i en uendelighed. Links vil ofte være så små, at de er meget svære at klikke på.

Hvis du surfer fra en Smartphone kan du med det samme se om en hjemmeside er responsiv. Hvis du surfer fra en PC, kan du gøre browservinduet meget smallere, og du kan med det samme se om hjemmesiden er responsiv eller ej.

Herunder er et billede af en hjemmeside, set på en PC. Under billedet ser du, hvordan samme side ser ud på en Smartphone i RESPONSIVT DESIGN og IKKE RESPONSIVT DESIGN.

RESPONSIV

IKKE RESPONSIV

Der er stadig rigtig mange hjemmesider der IKKE er responsive. Mange hjemmesider mister besøgende, simpelt hen fordi det er umuligt at se hjemmesiderne ordentligt på en Smartphone. Responsivt design er et MUST i dag, hvor flere og flere surfer Internet fra en Smartphone.

Uanset hvem du vælger til at fremstille din hjemmeside, vær sikker på at design bliver RESPONSIVT.