OM

erling nielsen

Som Freelance Webdesigner har jeg været med siden den tid for adskillige år siden, hvor hver enkelt linie af kode skulle skrives manuelt.
I dag findes mange systemer, hvor de grundlæggende funktioner til fremstilling af en hjemmeside er indbygget fra starten.

Mit valg til fremstilling af  hjemmesider er WordPress, et “open source” system som bruges på millioner af hjemmesider verden over.

Sammen med WordPress bruger jeg DIVI, et af de mest populære systemer til at fremstille hjemmesider med forskellige moduler.

Det har taget rigtig mange timer at udvikle mine kompetencer gennem årene, en proces der aldrig stopper.
Undgå at få grå hår i hovedet, undgå mange tekniske udfordringer og undgå at bruge en masse tid på noget der måske ikke er din store styrke.

Overlad til mig at fremstille din hjemmeside. Jeg guider dig hele vejen igennem processen, fra din ide til en færdig hjemmeside der kører LIVE på Internet.

Din hjemmeside bliver fremstillet i responsivt webdesign og vil være brugervenlig på både en PC, en TABLET og en SMARTPHONE.

Uanset hvor i verden du befinder dig, er jeg ikke længere væk end en email. Jeg har kun gode erfaringer med at arbejde 100% “long distance”. Vi kan kommunikere via telefon, email, ZOOM eller andre kanaler efter dine ønsker.