HVAD KOSTER EN HJEMMESIDE

Prisen for en ny hjemmeside kan variere meget. Det kommer an på hvilke ønsker og krav du har til din nye hjemmeside. Hver ny hjemmeside er helt unik med hensyn til udseende, funktioner, plugins, antal sider mv.

Prisen afhænger også af hvor meget af selve indholdet du leverer, og hvor meget jeg skal producere. Her tænker jeg specielt på:

  • tekster til de enkelte sider
  • evt. logo
  • grafik
  • fotos

Jeg kan give dig et tilbud når jeg kender dine ønsker/krav mere i detaljer. Tilbuddet er gratis, og der er absolut ingen forpligtigelser for dig eller mig før vi eventuelt laver en kontrakt på dit projekt.
Jeg arbejder ikke gratis (medmindre jeg vælger det i helt specielle tilfælde), men jeg har et meget rimeligt prisniveau sammenlignet med store webfirmaer.

Når du checker priser på Internet vedrørende fremstilling af en hjemmeside havner du midt i en jungle. Du kan finde alt fra næsten gratis til 50.000 kr. eller mere for det samme projekt. De store webfirmaer har naturligvis også store udgifter til lokaler, personale og udstyr.
En freelancer som mig selv holder omkostningerne nede, hvilket kommer dig til gode. Undersøg markedet, og hvis du mener at jeg måske er et match, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Bemærk at nogle firmaer tilbyder en usædvanlig lav pris. Til gengæld kan du risikere at blive bundet af en abonnementsordning med løbende månedlige udgifter. Det kan blive en dyrere løsning i længden, og tro mig, du får sjældent noget forærende.

Jeg tilbyder ikke færdigsyede standard pakkeløsninger ligesom mange andre firmaer. Som nævnt ovenfor er der mange faktorer der spiller ind i en fastsættelse af prisen for en hjemmeside. Hvis du vil have et unikt produkt, som både du og jeg kan være stolt af, skal du regne med et prisniveau fra ca. 10.000 kr. og op, alt efter omfanget af projektet.

Det produkt jeg leverer vil altid være din ejendom, og ud over de obligatoriske faste udgifter til domænenavn og webhotel har du ingen udgifter til løbende abonnement for selve din nye hjemmeside.

Hvis du ønsker at slippe for besværet med at sætte dig ind i det system der er brugt til at fremstille din hjemmeside, kan jeg klare løbende vedligeholdelse og opdatering af hjemmesiden for dig. Dette kræver en særskilt aftale om løbende vedligeholdelse.