FAQ

HVORFOR EN HJEMMESIDE?

Uanset om du driver en form for virksomhed eller organisations- eller klubarbejde, forventer folk i dag at kunne finde information om alt på Internet. Hvis ikke du findes på Internet, er du mere eller mindre usynlig, og du går glip af mange kunder/besøgende.

HVORFOR EN NY HJEMMESIDE?

Hvis din nuværende hjemmeside er af ældre dato og ikke er blevet opdateret løbende, kræver det meget tid og arbejde at bringe hjemmesiden op til de standarder der findes i dag. Det er næsten altid mere tidskrævende at prøve at opdatere en gammel hjemmeside end at lave en helt ny. Hvis hjemmesiden er gammel eller ikke responsiv, vil jeg foreslå at producere en helt ny hjemmeside.

HVOR LANG TID TAGER DET AT LAVE EN NY HJEMMESIDE?

Det kommer an på hvor omfattende projektet er. En anden faktor er, hvor meget af materialet til hjemmesiden du har klar, og hvor meget jeg skal producere. Her tænker jeg på grafik, fotos og tekster til de enkelte sider på hjemmesiden. Det tager typisk 2-3 uger for en forholdsvis simpel hjemmeside og 4 uger eller mere for en mere kompleks hjemmeside.

HVOR MEGET KOSTER EN NY HJEMMESIDE?

Prisen for en ny hjemmeside kan variere meget. Det kommer helt an på hvilke ønsker og krav du har til din nye hjemmeside. Hver ny hjemmeside er helt unik mht. udseende, funktioner, plugins, antal sider mv.
Når du kontakter mig, vil jeg stille dig nogle spørgsmål vedrørende din nye hjemmeside. Når jeg har et overblik over dine ønsker og krav, kan jeg give dig et overslag over prisen for en ny hjemmeside.
Jeg arbejder ikke gratis, men som freelance web designer har jeg et meget rimeligt prisniveau sammenlignet med store webfirmaer, som naturligt også har store omkostninger.

MIN NYE HJEMMESIDE KØRER PÅ INTERNET, HVAD NU FREMOVER?

Når din hjemmeside er færdig og kører på Internet, er det tid til nogle overvejelser. Hvem skal vedligeholde din hjemmeside løbende? Der er næsten ikke noget værre end en hjemmeside, som langsomt dør på Internet pga. manglende opdatering og vedligeholdelse.
Du kan vælge selv at sætte dig ind i det system der bliver brugt på din hjemmeside, eller du kan få en anden til at vedligeholde din hjemmeside løbende.
Jeg tilbyder løbende vedligeholdelse og opdatering af din nye hjemmeside. Kontakt mig for nærmere information.

HVAD ER WORDPRESS

WordPress er et såkaldt indholdsstyringssystem – Content Management System – CMS. LÆS MERE

HVAD ER DIVI

Divi er en sidebygger. I stedet for at håndkode en hjemmeside bruges forskellige blokke til opbygning af hjemmesiden. LÆS MERE

HVAD ER RESPONSIVT WEB DESIGN

Responsivt web design vil sige, at en hjemmeside vises brugervenligt på både en PC, en tablet og en smartphone. LÆS MERE