Select Page

FAQ

WordPress.com og WordPress.org

WordPress.com er en platform online hvor du kan lave din egen hjemmeside – gør det selv. I den gratis version er der mange begrænsninger. Du kan ved løbende at betale abonnement fjerne nogle af disse begrænsninger, men langt fra alle. Læs betingelserne på hjemmesiden grundigt igennem før du beslutter at bruge wordpress.com

WordPress.org er et platform som kan benyttes helt gratis. Dette kræver noget teknisk kendskab, idet WordPress systemet skal downloades og installeres på en webserver, et såkaldt webhotel. Der er ingen begrænsninger mht. funktioner du ønsker at installere, og du har altid selv 100% kontrol over hjemmesiden.

Du kan læse mere på links ovenfor.

Hvis du er seriøs med din hjemmeside vil jeg klart anbefale WordPress.org.
Du kan tilpasse dit design og forskellige funktioner lige akkurat som du ønsker det. Der er nogle startomkostninger til en person for at lave dit design og alt det tekniske. Til gengæld er der ingen løbende udgifter til abonnement ligesom med WordPress.com.

Hvad er responsivt web design?

Responsivt web design vil sige, at hjemmesiden vises fornuftigt og læsbart på både en PC, en Tablet og en Smartphone. Designet tilpasser sig størrelsen på skærmen hjemmesiden vises på.
Hvis du på en Smartphone prøver at se en hjemmeside som ikke er responsiv, vil du skulle scrolle, forstørre og formindske indholdet i en uendelighed. Links vil ofte være så små at de er svære at klikke på. Der er stadig utrolig mange hjemmesider der IKKE er responsive. Når man tager i betragtning hvor mange der surfer Internet fra deres Smartphone i dag, mister hjemmesider mange besøgende, simpelt hen fordi det er umuligt at se hjemmesiderne ordentligt.

Responsivt design er et MUST i dag, hvor flere og flere surfer Internet fra en Smartphone.

Min hjemmeside er gammel og er ikke blevet opdateret længe?

Hvis din hjemmeside er af ældre dato og ikke er blevet opdateret løbende, kræver det meget arbejde at bringe hjemmesiden op til de standarder der findes i dag. Det er for det meste mere tidskrævende at prøve at opdatere en gammel hjemmeside end at lave en ny helt fra bunden af. Hvis hjemmesiden ikke er responsiv, vil jeg foreslå at producere en helt ny hjemmeside.

Hvor lang tid tager det at lave en hjemmeside?

Det kommer helt an på hvor kompleks hjemmesiden er, og hvor meget af indholdet du har klar til hjemmesiden. Her tænker jeg på grafik, fotos og tekster til de enkelte sider på hjemmesiden.
Det tager 1-2 uger for en forholdsvis simpel hjemmeside og 4 uger eller mere for en mere kompleks hjemmeside.

Hvad koster en hjemmeside?

Prisen afhænger af hvilke ønsker og krav du har til din nye hjemmeside. Der er ikke to projekter der er ens mht. funktioner, plugins, antal sider mv. Det har betydning hvor meget af indholdet, fotos, grafik og færdig tekst du har parat til hjemmesiden. Bemærk at fotos og grafik næsten altid skal manipuleres til brug på Internet. Jeg kan give dig en anslået pris når jeg ved hvor meget arbejde der skal lægges i projektet fra min side. Du får som regel hvad du betaler for.

Hvis du vælger mig som web designer skal du regne med en pris fra kr. 10.000 og op alt efter hvor kompleks hjemmesiden er.
Jeg tilstræber altid at levere et godt, unikt produkt, og jeg forventer at blive betalt rimeligt for min service.

Min hjemmeside er lavet og kører på Internet, hvad nu fremover?

Når din hjemmeside er lavet og kører på Internet, er det tid for nogle overvejelser.

Hvem skal vedligeholde din hjemmeside løbende? Der er næsten ikke noget værre end en hjemmeside, som langsomt dør på Internet pga. manglende opdatering og vedligeholdelse.

Du kan vælge selv at sætte dig ind i det system der bliver brugt på din hjemmeside, eller du kan få en anden til at vedligeholde din hjemmeside løbende.

Erling Nielsen tilbyder løbende vedligeholdelse og opdatering af din hjemmeside.

Kontakt mig for nærmere vedrørende løbende vedligeholdelse.